contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino 

Rejuvenate your Mind & Body 
korte zondag retraite van 11.00 tot 13.30 uur in Arnhem 

Voor wie? 

Deze korte zondag retraite is een ontspanings booster voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning van haar of zijn lichaam.
Een middag om dieper te gaan dan in een reguliere yogales. 
Voor beginngers en gevorderden.

 

Wat krijg je? 

2,5 uur om

  • te stretchen, los te laten en je lichaam te versterken​

  • je energie aan te vullen

  • je batterijen op te laden

  • te verbinden met je centrum

  • uit je hoofd in je lichaam zakken

  • te vertragen en diep te ontspannen 


De verdiepende combinatie van actieve en herstellende soma yoga, embodied awareness en meditatie zal de verbinding met je lichaam versterken. Het is juist de combinaties van deze practices die de body release response zullen triggeren.


Embodied Awareness (Belichaamd bewustzijn)

Het zachte 'moment to moment' aandacht om voortdurend aanwezig te zijn met de breede scala van de waarnemingen van je lichaam; Tijdens het zitten, ademhaling of zachte beweging. Organische en natuurlijke manier om deeper te vebinden met de taal van je lichaam en spanningen in je lichaam en geest los te laten. Embodied Awareness is een onderdeel van alle soma yoga oefeningen; Evenals een deel van meditatie en specifieke oefeningen die bedoeld zijn om jouw  te helpen om beter de taal van je lichaam te begrijpen en te gebruiken.

Soma Yoga 

is gericht op diepe ontspanning, het herstellen van de energie en natuurlijke ademhaling, en het loslaten van lichamelijke spanningen. Het tempo is rustig; dat geeft je de kans om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en lichamelijke spanning los te laten.

Voor de herstellende en zachte yoga-houdingen maak ik in mijn yogalessen gebruik van verschillende fysiotherapeutische hulpmiddelen. Hierbij kun je denken aan kleine en grote fysio-ballen, ‘still point inducers’ en speciale triggerpoint ballen. Er wordt je een gerichte serie van yoga-houdingen geleerd die vloeiende lichaamsbewegingen stimuleert. Deze yogalessen bieden een ideale balans tussen yoga-oefeningen en energieherstel.