Wat is Holistische Intuïtïeve massage ?

 

Bij een holistische massage wordt de mens als een geheel behandelt; Je lichaam en je geest als eenheid. De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. 
Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met zachte schuddingen en ontspannende aanraking die met name gericht zijn op het energiesyteem van het lichaam.

 

Ik werk intuïtief en afgestemd op de energie van de gemasseerde

Dat betekent dat tijdens de massage mijn handen intuïtief de energie van het lichaam vologen. Hierdoor wordt de zelf-helende werking van het lichaam aangesproken. Daar waar nodig is, wordt energie gegeven via mijn handen door zo genoemd Hands-On Healing. Door deze techniek wordt  het energiesysteem positief  beïnvloed. 

Hands-on Healing

 

is een zachte en bewuste vorm van aanraking die gericht is op het energiesysteem van je lichaam. Je oorspronkelijke energie wordt uitgenodigd om daar te gaan stromen waar het wil stromen, en geblokkeerde energie los te laten. Hierdoor kun je meer in je lichaam anwezig zijn.

Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met zachte schuddingen

 

Zachte schuddingen, ook wel Holistic pulsing genoemd, is een vorm van massage waar bij je lichaam door wiegen in beweging wordt gebracht. Door de 'stroming' die zo in je lichaam ontstaat, kun je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten. Holistic Pulsing heeft zo een diep ontspannende en helende werking.


Deze massage begint op de rug en er wordt van het hoofd naar de voeten toe gewekt

Omdat de massage de zenuwen in de rug bereikt die naar elk deel van het lichaam lopen, voelen de meeste mensen zich na een goede rugmassage diep ontspannen. Nadat de achterkant is gedaan, draait de gemasseerde zich op de rug en gaat de massage verder aan de voorkant van het lichaam, waar van de voeten naar het hoofd wordt gemasseerd. Nadat het actieve deel van de massage voorbij is, beweeg ik mijn handen van het hoofd terug naar de voeten.  waarbij ik stap-voor-stap langzaam en Hands-On Healing en Holistic Pulsing combineer.

contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino