Wat kun je verwachten bij een holistische inuïtïeve massagesessie?

 

Intake

 

We beginnen altijd met een gesprek over je gezondheid, conditie, klachten, eventuele contra-indicaties en je wensen. Het gesprek is ook bedoeld om je op uw gemak te stellen en om informatie te geven over de effecten van de massage. Vervolgens verlaat ik even de ruimte en mag je je uitkleden. Je mag bij alle massages je onderbroek aanhouden. Ik vertel je hoe je op de massagetafel mag komen liggen, ik dek je meteen af met handdoeken en zorg dat je prettig ligt.

 

De massage zelf

 

Je zult gedurende de behandeling toegedekt zijn met een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat op dat moment gemasseerd wordt zal ontbloot worden – de rest blijft toegedekt zodat je lekker warm blijft. Tijdens de massage probeer ik je zoveel mogelijk te laten genieten van de stilte, waardoor je lekker ontspant. Je hoeft dus niet te praten maar het mag wel. Er zijn trouwens veel cliënten die zo ontspannen zijn dat ze gemakkelijk wegdutten tijdens de massage. Ook dat is prima, natuurlijk. Als op enig moment tijdens de sessie, een techniek of een massagegreep ongemakkelijk voelt, laat het dan meteen weten.

 

Na afloop

 

van de massage kun je gewoon nog even rustig blijven liggen en langzaam weer bij komen. Vervolgens maak ik met een handdoek je lichaam zoveel mogelijk olie vrij en verlaat ik even de ruimte zodat je je op je gemak kunt aankleden. Zorg dat je na de massage veel water of kruidenthee drinkt zodat je lichaam de afvalstoffen efficiënt kan afvoeren.

Algemene voorvarden van Holistische Intuïtïeve massage sessie

 

 • Wanneer je een afspraak maakt, stem je in met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

 • Een veilige sfeer en een goede hygiëne vind ik belangrijk en verwacht dat jij hier ook zorg voor draagt.

 • Tijdens de eerste sessie stel ik je voorafgaand aan de massage een aantal vragen met betrekking tot je gezondheid en verwachtingen ten aanzien van de massage. Je verstrekt hierbij relevante informatie.

 • Eventueel medicijngebruik dien je door te geven. Bij wijzigingen in je situatie ben je zelf verantwoordelijk relevante informatie door te geven. Ik stel geen medische diagnoses. Bij twijfel kan ik afzien van massage en je doorverwijzen naar een huisarts of specialist. Bij medische klachten overleg je met je behandelend arts of specialist voordat je een massage ondergaat.

 • Alle informatie die je tijdens de intake en de sessies deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder schriftelijke toestemming wordt dit nooit aan derden verstrekt.

 

Huisregels van Holistische Intuïtïeve massage sessie

 

 • Jij bent op tijd aanwezig. Te laat komen gaat ten koste van de duur van de sessie.

 • Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden volledig in rekening gebracht. Bij overmacht of ziekte zal ik je zo spoedig mogelijk informeren.

 • Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit Soma yoga en massage praktijk.

 • Bij Praktijk Soma Yoga en Massage praktijk in Arnhem kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling.

 • Om misverstanden te voorkomen zal de therapeut voorafgaand aan de massage met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden.

 • Betaling vindt plaats via bankoverschrijving; of contant; je ontvangt een factuur.

 • De massages vinden in zorgvuldige afstemming plaats. Je kunt me niet aansprakelijk stellen voor materiële en/ of immateriële schade ontstaan tijdens of na een sessie.

contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino