contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino 

Mijn yogavisie & -missie

 

Ik wil graag mogelijkheden creëren waar ik mijn (yoga)kennis kan overbrengen en ervaringen met anderen kan delen. Mijn passie voor creatieve expressie zorgt continu voor het bestuderen van verschillende vormen van beweging, lichaamswerk, kunst en muziek. Het voelt alsof ik continu op reis ben richting iets nieuws en anders. Het bestuderen van yoga, lichamelijke bewegingsleer, muziek, healing en lichaamswerk heeft geleid tot een persoonlijke transformatie evenals de passie om de ervaringen te delen en over te brengen aan anderen.

 

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn yogastudio in Arnhem!

 

Veel liefs,

Marina

Soma Yoga Flow

 

 

 

 

 

Over mij

 

Als yogalerares ben ik gecertificeerd door het Iyengar Instituut in Amsterdam. Daarnaast ben ik gecertificeerd Somatic Movement Coach en ambassadeur van het SMI – Somatic Movement Institute in Amsterdam. Sinds 2008 geef ik yogales en heb ik  een eigen yogastudio in het centrum van Arnhem (Steenstraat) opgericht: Soma Yoga - lichaamsgerichte praktijk voor yoga en massage. Hier geef ik yogagroepslessen, yogaworkshops en gepersonaliseerde somatische yogaprogramma’s op maat.

Mijn achtergrond in lichaamswerk, lichamelijke bewegingsleer en verschillende dans- en bewegingsdisciplines hebben mijn begrip en de manier waarop ik yoga in Arnhem, geef enorm beïnvloed. Tijdens mijn yogalessen ligt de focus op het begrijpen van houding- en bewegingsgewoonten en fysieke lichamelijke spanningen, zodat je als yogadeelnemer ondersteund wordt in het creëren van meer efficiënte patronen voor beweging, houding en ademhaling. 

 

De leidende principes in mijn yogalessen zijn: een evenwichtige houding en geïntegreerde bewegingen met een gevoel van gemak en kracht in het lichaam. Ik integreer graag actieve, bewuste bewegingen, ademhaling en ontspanning in mijn yogalessen. Op deze manier wordt er ruimte gecreëerd om het fysieke, emotionele en energetische welzijn te verbeteren.

 

Mijn Soma yoga lessen zijn geschikt voor iedereen die yogahoudingen wil leren door middel van een veilig en gestructureerd leerproces. Deze yogabeoefening bevordert de precisie van de yogahoudingen die op haar beurt een bewustzijn van ‘gecentreerd zijn’ en moeiteloze beweging helpen ontwikkelen.

 

Naast het feit dat ik veel aandacht besteed aan diepe ontspanning, herstel van energie, natuurlijke ademhaling en het vrijlaten van diep vastgehouden spanningen, zijn mijn Soma yoga lessen ideaal voor mensen die op een dagelijkse basis met veel stress te maken hebben en willen leren hoe je op een gezonde manier verbinding kunt maken en houden met je lichaam.

Soma yoga groepslessen en Yoga privé zijn speciaal gericht op mensen die te maken hebben met stress-gerelateerde onderwerpen.

 

Lees er hier meer over.