contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino 

Soma Delight ontspanningsmassage in Arnhem (Steenstraat)

Massage ervaren in Arnhem? 

 

 

Aanraking is een instinctieve menselijke reactie op pijn. Liefde en ondersteuning worden aan het lichaam gegeven door middel van aanraking. Massage is een eeuwenoude techniek die een reeks van fysieke en emotionele klachten kan verlichten en verhelpen, van chronische pijn tot aan extreme angst en uitputting.

 

In mijn massagepraktijk in het centrum van Arnhem (Steenstraat) maak ik gebruik van verschillende lichaamswerk- en massagetechnieken en heb ik veel persoonlijke aandacht voor je individuele behoeften. Of je nu op zoek bent naar een massage om (chronische) pijn te verlichten of een heerlijke ontspanningsmassage, ik nodig je van harte uit in mijn warme en liefdevolle omgeving die jouw genezing en vernieuwing ondersteunt.

                                                             

Deze  massage is een holistische oliebehandeling die betrekking heeft op het fysieke, emotionele, en mentale niveau van het lichaam. De behandeling stimuleert diepe ontspanning en het terugvinden van de natuurlijke balans van het lichaam.

Soma delight Massage integreert verschillende benaderingen zoals holistische massage, somatisch lichaamswerk en holistic pulsing. 

Soma delight massage kunt u krijgen in mijn eigen yogapraktijk in het centrum van Arnhem .

Effecten van Soma Delight Ontspanningsmassage 

Soma delight Massage is voornamelijk holistische massage waarbij de mens als een geheel behandeld. 

Op het fysieke niveau ontspant en stimuleert zij de spieren, bevordert zij de bloedsomloop en kalmeert zij het zenuwstelsel. Verder stimuleert zij de lymfestroom en rekt zij het bindweefsel van de gewrichten op.

Op mentaal niveau verlicht zij de stress en angst en helpt zij je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je 'afgesneden' voelt.
 

Cadeaubon ontspanningsmassage

Wil je graag een Soma Delight Massage cadeau geven aan een dierbare? Dan  kunn je mij telefonisch bereiken op 0640817890 of langskomen om je cadeaubon op te halen in de Soma yoga & massagepraktijk in het centrum van Arnhem (Steenstraat).

Je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon digitaal  te bestellen. Die kan makkelijk naar je dierbare gemaild worden.

Veel liefs,

Marina

Wat kun je verwachten? Wat gebeurt er precies? Kortom: hoe ziet een Soma delight ontspanningsmassage-sessie er in praktijk uit? 

Bent je van plan om een massagesessie te boeken en wil je meer weten over de huisregels? Hieronder kun je de algemene voorwaarden lezen.