Mini Retreat Arnhem
Mini Retraite voor 1  (Yoga & massage in 1) 

Neem tijd voor jezelf! Neem de leiding over je gezondheid! Mini retraites van 2,5 uur zijn een geweldige manier om DIEP te ontspannen, en je energieniveau te verjongen en je lichaam te herstellen. Dit is een extra lange sessie die bestaat uit:

 

1. Soma yogales toegespitst op jouw specifieke thema's,

2. Een volledige holistische lichaamsmassage met aromatische oliën,

3. Een diepe ontspanningssessie aan het einde van je mini-retraite.

Hoe werkt het?

We beginnen met en gesprek  over waar je je graag op focust, wat je graag loslaat en wat je wilt ontwikkelen. Deze sessie is vormgegeven naar jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Het eerste deel van je Prive Mini Retraite is de Soma Yoga-sessie. Het tempo is laag zodat je de mogelijkheid hebt om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en daardoor diepgewortelde spanningen in het lichaam leert herkennen en los te laten. Soma Yoga beoefening omvat zachte en herstellende yogahoudingen. Daarnaast gebruik ik verschillende fysiotherapeutische ballen als ondersteuning. Hierbij kun je denken aan kleine en grote fysio-ballen, 'still-point inducers' en triggerpoint-ballen. Je leert een reeks yogahoudingen die zachte, vloeiende lichaamsbewegingen stimuleren. 

 

Na de Soma Yoga-sessie en een korte pauze is het tijd voor jouw Holistische massagesessie met aromatische olie. Tijdens een Holistische massage word je  als geheel behandeld. Je lichaam en je geest. De gebruikte handbewegingen en grepen zijn traag, ritmisch en meditatief. Deze handbewegingen worden afgewisseld met zachte shakes (Holistic Pulsing) en ontspannende aanraking (Hands-On Healing) die vooral gericht is op het energiesysteem van het lichaam. 

 

Nadat de massagesessie is voltooid sluiten we een retraite af met een diepe begeleide Yoga ontspanningssessie. Je kunt op de tafel blijven terwijlik je naar een diepere staat van ontspanning en rust leid.

Als je geïnteresseerd bent en een Prive Mini Retraite wilt boeken of als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op via onderstaande links.

Locatie

Mini Retraite voor 1 wordt gegeven in Home of Zen, en rustige centrum voor mentale wellness en bewustwording aan de Velperweg 95 in Arnhem. 

U kunt bij Home of Zen op eigen terrein parkeren. Ook is er voldoende (gratis) parkeer gelegenheid aan de Velperweg of directe zijstraten. Home of Zen is uitstekend bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets veilig achter het pand parkeren.