Soma yoga privé in Arnhem 

In mijn yogastudio, gevestigd in het centrum van Arnhem (Steenstraat), geef ik regelmatig privé yogasessies.

Waarom Soma yoga privé?

 

In je eigen tempo, in een rustige omgeving

en met behulp van aangepaste zachte somatische yoga beweging en therapeutische yoga-oefeningen, werk je actief mee aan je eigen herstel van lichamelijke en mentale balans. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes. Soma yoga privéles is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen, of weer te starten na een blessure.

 

Soma yoga ondersteunt bij:

 

  • houdingproblemen

  • chronische pijnen 

  • stress

  • burn out

  • ademhalingsproblemen

  • PTSS

  • chronische angst

 

Somayoga via Skype-lessen ( kan ook Face Time of Zoom )

 

zijn speciaal ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om de reguliere lessen persoonlijk bij te wonen en / of die reizen en die hun yogapraktijk willen voortzetten terwijl ze niet thuis zijn. Het enige wat je nodig hebt is een yogamat, een computer en internetverbinding. We zullen ons concentreren op uw persoonlijke behoeften, uitdagingen en doelen en u helpen de benodigde resultaten te behalen.

 

Soma yoga ondersteunt bij rugklachten, houdingproblemen, chronische pijnen  

 

Somatic Yoga privésessie is een holistische benadering die werkt aan een evenwichtige lichaamshouding en beweging. Je leert je lichaam optimaal en in balans te bewegen. Met verschillende somatische yoga- en bewegingsoefeningen zal je je lichaam leren zijn eigen natuurlijke beweging en houding te ondersteunen. 

 

Soma Yoga ondersteunt bij stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen

 

Het moderne leven en de maatschappij waarin we leven kunnen veel stress in ons emoties en geest veroorzaken. Dat heeft invloed op de manier waarop we ademen en hoe wij bewegen. 

Soma yoga combineert de wijsheid van de somatische bewegingsleer met de traditionele hatha yoga en meditatiebeoefening. De sleutel tot een vrediger en meer ontspannen leven is het contact met je lichaam herstellen.

 

Belichaamd bewustzijn (Embodied Awareness) leren met Soma yoga 

 

Belichaamd bewustzijn is de zachte 'moment to moment' aandacht om voortdurend aanwezig te zijn met het brede scala aan waarnemingen van je lichaam. Het is organische en natuurlijke manier om je dieper te verbinden met de taal van je lichaam en met spanningen in je lichaam en de geest los te laten. Embodied Awareness is een onderdeel van alle soma yoga-oefeningen die bedoeld zijn om jou te helpen om beter de taal van je lichaam te begrijpen en te gebruiken.

 

 

Vragen?

 

Mocht je een vraag hebben of meer willen weten over dit type yogalessen, dan kun je mij telefonisch bereiken op 06 40 81 78 90. Of stuur mij een e-mail via de volgende knop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soma yoga priveles  Arnhem Noord
Soma Yoga private session On Line
Soma Yoga yoga priveles Arnhem Noord

contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino