Yogalessen in Arnhem-Noord

 

In mijn gezellige en knusse yogastudio gevestigd in het centrum van Arnhem (Steenstraat) kun je Soma yoga groepslessen volgen. De groepen hebben bewust maximaal 5 deelnemers waardoor ik veel persoonlijke aandacht tijdens de yogalessen kan geven. Mijn ervaring is dat mensen het erg prettig vinden om goed begeleid en ondersteund te worden tijdens de verschillende yoga-houdingen.

 

Veel liefs,

Marina

 

 

 

Soma yoga lessen 

 

 

Wat leer ik?

 

Deze yogalessen zijn gericht op diepe ontspanning, het herstellen van de energie en natuurlijke ademhaling en het loslaten van lichamelijke spanningen. Het tempo van de les is rustig, dat geeft je de kans om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en lichamelijke spanning los te laten.

 

In deze yogalessen besteden we veel aandacht aan de essentiële yoga-principes zoals houding, ademhaling, soepelheid en kracht. Door lichaamsbewust te bewegen – zogenaamde ‘somatic movement’ – kunnen we dieper in de yoga-ervaring duiken. In deze lessen creëren we een sterke basis voor een goede yoga-beoefening.

 

Voor de herstellende en zachte yoga-houdingen maak ik in mijn yogalessen gebruik van verschillende fysiotherapeutische hulpmiddelen. Hierbij kun je denken aan kleine en grote fysioballen, ‘still point inducers’ en speciale triggerpoint ballen. Er wordt je een gerichte serie van yoga-houdingen geleerd die vloeiende lichaamsbewegingen stimuleren. Deze yogalessen bieden een ideale balans tussen traditionele yoga-oefeningen en energieherstel.

 

 

Voor wie?

 

Deze yogalessen zijn uitermate geschikt voor iedereen die met yoga wil beginnen. Voor iedereen die herstellende is van lang- of kortdurende blessures. Voor iedereen die opgebouwde lichamelijke spanning als gevolg van dagelijkse werkdruk en overbelasting wil ontladen.

 

Deze yogalessen zijn ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een simpele en krachtige yoga-beoefening die past bij zijn of haar eigen lichaam en behoeften. Voor iedereen die de essentiële yogaprincipes op een veilige en geconcentreerde manier wil leren. Voor iedereen die graag wil mediteren, contact wil maken met zijn of haar lichaam en dagelijkse stress wil verminderen.

 

 

Vragen?

 

Mocht je een vraag hebben of meer willen weten over dit type yogalessen, dan kun je mij telefonisch bereiken op 06 40 81 78 90. Of stuur mij een e-mail via de volgende knop.

 

 

 

 

contact en vragen     064 0817890       marinatrisic@hotmail.com

copyright © 2015

by inflow design.      photography by Dani Torlentino